Om oss – iBiz Solutions


Vi er Nordens ledende aktør innen systemintegrasjon

iBiz Solutions er spesialister innen systemintegrasjon. Vi jobber kun med Microsofts plattformer og verktøy og har bygget opp en unik spisskompetanse innen området.

Vårt lange og gode samarbeid med Microsoft gjør at vi alltid ligger i forkant når det gjelder tekniske løsninger og kan tilby våre kunder unike og spesialtilpassede integrasjonsløsninger.

The iBiz way

The iBiz Way – foranderlig og forvaltbar systemintegrasjon som muliggjør innovasjon.

iBiz historie startet i 2008, da to erfarne konsulenter så et utviklingsbehov. De ønsket å jobbe mer dyptgående med integrasjoner og gi området mer plass. Sammen utviklet de The iBiz Way, en konstruktiv modell og forretningside som fortsatt eksisterer og som er bakgrunnen for vår suksess.

Modellen handler om å skape løsninger basert på kundens behov med bakgrunn i en velprøvd struktur, samtidig som løsningene skal være forvaltbare, langsiktige og personuavhengige. Hver integrasjon bidrar til å forenkle hverdagen, forbedre dataflyten og frigjøre kapasitet for virksomheten.

iBiz skal være et forbilde innen systemintegrasjon på Microsoft-plattformer i Sverige og Norge.


Microsoft gullpartner

iBiz Solutions er spesialister på Microsofts integrasjonsplattformer. Vi er sertifisert Microsoft ”Gold Application Integration-partner” og ”Gold Cloud Platform-partner” med mange sertifiserte, erfarne og kompetente medarbeidere i vår stab.  Vi ble også kåret til årets Microsoft Partner 2017.

Se våre kundecase på microsoft.com

Case study – Cramo

Case study – Løvenskiold

 

iBiz Solutions – part of Advania

Advania hjelper deg med hvert steg i din skyreise, fra planlegging til innovasjon. iBiz-Solution er en del av Advania-konsernet, og din partner innen skytjenester og digitalisering på det nordiske markedet.

Advania har en bred portefølje skybaserte tjenester, konsulenttjenester og sikkerhets- og integrasjonsløsninger. I tillegg til spisskompetanse innen systemintegrasjon, kan Advania bistå med å utvikle din eksisterende IT-plattform samtidig som du beveger deg mot en mer agil IT-hverdag som gir nye muligheter.

 

Skybaserte helhetsløsninger

Sikre virksomheten gjennom et solid og trygt IT-miljø

IT drift og support

Kontinuitet og sikkerhet

Produkter og logistikk

Fremtidssikre virksomheten og forbedre opplevelser gjennom moderne, dynamiske og kostnadseffektive offentlige og private skyløsninger

Den moderne arbeidsplassen

Fleksible skytjenester

Optimal kundeopplevelse med CRM

Bli mer agil og øk endringstakten gjennom nye tjenester

Skybasert applikasjonsutvikling

Applikasjoner i skyen

Skap en datadrevet organisasjon og akselerere selskapets vekst

Analyse og forretningsinnsikt

Digitalisering av forretningsprosesser

 

 

iBiz Mästergasell 2019

iBiz Solutions er et selskap i sterk vekst. I 2019 ble vi tildelt Dagens Industris gasellepris, syvende år på rad!

Det er kun et fåtall av gaselleselskapene som får tittelen Mästergasell. Med dette tilhører vi en eksklusiv gruppe av fremgangsrike selskaper som har fått utmerkelsen Gaselle minst tre ganger i løpet av de siste tyve årene.

iBiz Mästergasell 2019 – les mer om oss i Dagens Industri

Vi har også blitt tildelt utmerkelsen «Superselskap» av Veckans Affärer flere ganger.

iBiz Solutions | Mästargasell 2019


Jobb hos oss

Vi eksisterer primært for våre kunder, men vi setter også vår ære i å kunne tilby et utfordrende, spennende og kreativt arbeidsmiljø for våre medarbeidere. Gjennom spennende kunder og oppdrag, motiveres vi og utvikler oss sammen. Vi fokuserer på å alltid være i forkant av utviklingen og å tilby spisskompetanse innenfor systemintegrasjon.

Se våre ledige jobber og begynn din spennende reise her 

Ønsker du å komme i kontakt med oss?

Vi skaper forvaltbar systemintegrasjon og hjelper deg med en tryggere og enklere hverdag. Kontakt oss gjerne for råd.