Jennie Moberg – min vei til teamlederjobben


En variert jobb med stadig nye utfordringer

Jennie Moberg har jobbet hos iBiz Solutions i tre år. Hun er teamleder og har mange prosjekt gående som hun daglig følger opp, leder og koordinerer. Gjennom sine tre år hos iBiz Solutions har hun lært mye nytt, spesielt innenfor BizTalk og Azure, men hun har også utviklet seg innen områdene ledelse og kunderelasjoner.

”iBiz er et selskap som satser på sine ansatte. Man kan selv påvirke hvilke områder man ønsker å utvikle seg innenfor, og få den støtten man trenger for å nå dit man vil”, sier Jennie Moberg.   

Jennie Moberg

iBiz lokket med nye utfordringer, raske beslutninger og et trivelig miljø

At Jennie begynte hos iBiz Solutions var ikke tilfeldig. Flere av hennes tidligere kolleger hadde begynt hos iBiz, og de fortalte stadig om hvor bra det var å jobbe der. De var så overbevisende at nysgjerrigheten ble vekket hos Jennie.

”Det fristet meg at iBiz så ut til å være et dynamisk, lite selskap som tok beslutninger raskt. Det kjentes nært og godt”, sier Jennie.

Etter ti år som utvikler i et større IT-selskap følte hun for å prøve noe nytt, og da ble iBiz Solutions et naturlig valg.


Fra Integration Maintenance Specialist til teamleder

”Min reise hos iBiz startet med at jeg ble ansatt som Integration Maintenance Specialist for å jobbe med forvaltningsspørsmål. Jeg begynte deretter å jobbe med utvikling av integrasjonsløsninger, før jeg ble prosjektkoordinator for OnDemand. Deretter ble jeg ansatt som teamleder, og nå jobber jeg som prosjektleder. Det har vært en utrolig spennende og morsom reise der jeg virkelig har fått brukt meg selv og videreutviklet mine kunnskaper. De første stillingene ble jeg tilbudt, men når det kom til rollen som teamleder meldte jeg selv min interesse”, sier Jennie med et smil. 

Når man begynner i iBiz Solutions får man støtte og hjelp fra en mentor for at man raskt skal finne seg godt til rette. Dette er noe Jennie satte stor pris på og opplever som gjennomgående for iBiz som selskap.  ”Det er ingen her som sitter alene på kontoret og uten hjelp og støtte. Vi er et team som jobber sammen. Det er en fin følelse”, sier Jennie.

Jennies ulike roller:

Hva er det beste med å jobbe hos iBiz?

  • Jeg syns det er veldig morsomt, noe jeg tror er helt avgjørende. Arbeidsoppgavene er både utfordrende og utviklende, og som den problemløseren jeg er trives jeg veldig godt med den type oppgaver. Stemningen og miljøet her er også veldig bra. Det er en herlig gjeng, og man føler seg veldig velkommen.
  • iBiz Solutions er et offensivt selskap – de vil frem og jobber hele tiden med å være i forkant. Siden deres mål er å være best på integrasjon satser de mye på medarbeiderne, og det er veldig morsomt å få være med på den reisen.
  • Jobben er veldig variert. Det er mye uventet som dukker opp underveis, og det jobbes mye med problemløsninger.

Hva vil du si til en som er nysgjerrig på en jobb hos iBiz?

Vil du ha en morsom jobb, med spennende utfordringer og nyttig videreutvikling – da skal du søke deg til oss! Join our iBiz-family!

Jennie Moberg | Min resa till teamchef


Bygg din karriere hos oss!

Er du interessert og vil vite mer om dine karrieremuligheter hos oss? Bra! Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med talentfulle personer som brenner for å utvikle markedets beste integrasjonsløsninger!

Ta gjerne kontakt med meg på LinkedIn!