Karriere


Bygg din karriere hos oss

Det er viktig for oss at alle våre medarbeidere kontinuerlig utfordres og utvikles. Vi streber etter å tilby et stimulerende arbeidsmiljø, der det er høyt under taket og kort vei til kolleger og overordnede. For å inspirere og motivere våre ansatte har vi i iBiz tydelige definerte roller og etablerte skritt så du kan komme deg videre på din karrierestige.

Maria Andersson

Maria Andersson – iBiz Academy

Maria Andersson jobber som Integration Consultant i iBiz Solutions. Hun ble uteksaminert fra Karlstads Universitet for tre år siden, og ble ansatt allerede før hun hadde avsluttet sine studier. Hun syntes integrasjon hørtes veldig spennende ut, og et ønske om å jobbe med back-end utvikling gjorde at hun søkte seg til iBiz Solutions.

Jennie Moberg

Jennie Moberg – min resa till teamchef

Jennie Moberg har jobbet i iBiz Solutions siden 2017. Som teamsjef har hun hendene fulle når hun daglig koordinerer, leder og følger opp både prosjekt og konsulenter. I løpet av årene i iBiz Solutions har hun lært mye nytt, hovedsakelig innenfor BizTalk og Azure, men også utviklet seg innen kunderelasjoner og ledelse.


De fleste virksomheter opplever et stadig større behov for integrasjoner og det er alltid muligheter til å lære seg noe nytt. Mye av utviklingen går selvsagt i retning skyen, og all ære til den fantastiske teknologien, men uten vår rutinerte måte å jobbe på hadde det vært vanskelig å levere løsninger på det nivået vi gjør i iBiz. I tillegg til mine kolleger og vårt gode samhold, er dette noe jeg virkelig setter pris på og har verdsatt høyt i alle år i iBiz, helt fra jeg startet i iBiz Academy til jobben jeg har i dag som løsningsarkitekt med kundeansvar.

Sebastian Salomonsson
Sebastian Salomonsson

I rollen som prosjektleder er det veldig tydelig hva som er vårt ansvarsområde da vi er spesialister innen integrasjon. Gjennom vår arbeidsmodell – Value Creation Model – har vi en klar og tydelig måte å styre og jobbe med integrasjoner på, som øker verdien på hele leveransen. Sammen med våre verdier gir vårt verdigrunnlag meg som prosjektleder gode retningslinjer for hvordan jeg skal jobbe med min kunde og mitt prosjektteam. Jeg trives veldig bra i rollen som prosjektleder på iBiz Solutions.

Lina Ferner
Lina Ferner

På iBiz har jeg alle muligheter til å utvikle meg profesjonelt. Alle jobber innen samme område, så jeg har mange kunnskapsrike kolleger. Kulturen på iBiz har fokus på deling av kunnskaper og erfaringer, noe som bidrar til å løfte både en selv og sine kolleger. Her finnes alle muligheter til å skaffe seg spisskompetanse innenfor integrasjonsområdet. Jeg får god støtte til min personlige utvikling både fra selskapet og av min nærmeste sjef.

Emil Mossberg
Emil Mossberg

Spontansøknad?

Er du en person som gjennom din kompetanse og personlighet kommer til å bidra positivt inn i vårt team? Bra! Vi er alltid interesserte i å komme i kontakt med talentfulle personer som brenner for å utvikle markedets beste integrasjonsløsninger.

Vi gleder oss til å høre fra deg. Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt så raskt vi kan.

Bilde av Anders Öhlund

Anders Öhlund

Business Area Manager – Consulting Services