iBiz academy


iBiz Academy – utdannelse og prøveansettelse

Vårt Academy-program strekker seg over en 6 måneders periode der du tilbys en prøveansettelse med en tydelig ambisjon om fast stilling. I tillegg til en dedikert veileder får du fullt innsyn i våre prosesser og hvordan vi jobber. Fra første kundemøte til levering og oppfølging med forslag til forbedringer innen begge våre forretningsområder Consulting Services og Application Integration Maintenance. 

En motiverende utfordring

Du får jobbe med spennende prosjekter innen Microsoft BizTalk og Azure og treffe erfarne og profesjonelle CIOer hos et utvalg av våre kunder. I tillegg får du delta på våre interne informasjons- og utdannelsesdager i iBiz.

iBiz Academy har lagt et tydelig utdanningsløp for å kunne gi deg de aller beste forutsetningene for å kunne starte din karriere som integrasjonskonsulent eller Integration Maintenance Spesialist.

Med denne muligheten følger også en motiverende utfordring som driver alle oss på iBiz Solutions. Målet om å bli den ledende aktøren innenfor systemintegrasjon. Et mål vi skal oppnå sammen.


Om deg

Du er utadvendt og sosial med en indre driv, liker å utfordres og ønsker å være en del av et vinnerteam. Du avslutter i vår/sommer en grad innenfor IKT-vitenskap eller informatikk (siv.ing, datateknikk, dataingeniør, systemvitenskap/IT-design e.l.)

Bli en del av et selskap helt i toppsjiktet

Bak iBiz Academy står iBiz Solutions, en ledende aktør innen systemintegrasjon i Norden.  iBiz Solutions tilhører en liten og eksklusiv gruppe selskaper som har Gullpartnerstatus hos Microsoft innenfor Application Integration og Cloud Platform. iBiz Solutions har i tillegg blitt utnevnt til «Mästergasell» de siste syv årene.

iBiz Solutions er et voksende selskap med en visjon om å bli et forbilde innenfor systemintegrasjon på alle Microsofts plattformer. I følge Microsoft er iBiz Solutions den ledende leverandøren innenfor integrasjonsområdet i Sverige.

Ekstremt kompetente

Etter å ha jobbet sammen i flere år, er vår erfaring med iBiz Solutions at de er ekstremt kompetente. De har et sterkt fokus på å løse kundens utfordringer og styrke deres virksomhet. Gode selskaper har en tendens til å gjøre det bra.

Microsoft

Neste oppstart – iBiz Academy

Juni 2023

Bild på Adam Wahlund

Adam Wahlund

Head of Marketing & Communication

Informasjon om iBiz Academy

Ønsker du å vite mer om iBiz Academy? Bra! Vi er alltid interesserte i å komme i kontakt med talentfulle personer som brenner for å jobbe med å utvikle markedets beste integrasjonsløsninger!

Ta gjerne kontakt med meg på LinkedIn.