Jobb hos oss


Din spennende reise begynner her

iBiz er et nisjeselskap innen IT som bygger, forvalter og tilpasser systemintegrasjon ved hjelp av Microsoft BizTalk og Microsoft Azure. For å kunne tilby virksomheter en unik spisskompetanse jobber vi kun med Microsofts integrasjonsplattformer og verktøy. Dette har gjort oss til bransjeleder i Norden.

jobb hos oss

Et område i stadig utvikling

Hos iBiz Solutions får du jobbe med et område i stadig utvikling. Å være helt i front driver oss. Det stilles høye krav, men vi er nøye med at alle får ta del av vår samlede kompetanse.

Vi har en arbeidsform som gjør at alle våre konsulenter føler seg komfortable med å utfordre og stille spørsmål. Et sterkt engasjement kommer både våre kunder og vår organisasjon til gode. Slik vi ser det er dette en forutsetning for å kunne sikre kvaliteten og langsiktigheten i leveransen.

Vi søker alltid etter likesinnede der vi gjennom felles innsats kan skape de beste løsningene til fordel for både kunder og oss selv. Vil du være med å skape innovative løsninger som ligger helt i forkant av utviklingen? Start din spennende reise her.


Work/life integration

Våre kunders spennende og stimulerende utfordringer preger vår hverdag, både på kontoret og ute i feltet der vi ofte befinner oss. En jobb kan være spennende og utviklende, men samtidig utfordrende og krevende. Det er viktig å finne balansen mellom arbeid og privatliv. Da presterer du bedre og føler deg bedre.

Det snakkes mye om «Work/life balance». Hos iBiz Solutions snakker vi heller om «Work/life integration»

 

Jobb hos oss


Ta plass blant de beste

Er du interessert i vår nisje og har personlig driv og vilje, finnes det mye å lære og et stort utviklingspotensial hos oss. At vi er spesialister innen vår nisje innebærer at du vil omgås kolleger som er meget dyktige i det de holder på med.

Som spesialister forsikrer vi oss alltid om at våre medarbeidere benytter samme modeller, metodikk, verktøy og prosesser i sitt arbeid. Vi deler samme verdier og arbeidskultur, uavhengig av kontor eller land man jobber i. Vi har også en felles forståelse for at vi som kundens spesialist må ta ansvaret for kundens ønske: en forvaltbar integrasjon som tilrettelegger for innovasjon. 

Hos oss får du tilgang til vår kunnskapskapital og våre verktøykasser, og kan utvikle deg i et kreativt miljø. Du er ikke «bare en konsulenttime» ute hos kunden, men en del av en større kontekst.

Vårt samlede team består både av bransjens fremste eksperter med lang og solid erfaring, og av unge, sultne, nyutdannede medarbeidere. 

Vi er overbeviste om at et mangfold av ulike erfaringer og bakgrunner er med på å styrke vår organisasjon både internt og eksternt. Det viktigste er at du trigges og motiveres av å være spesialist, av å være blant de beste. Følg med på våre ledige stillinger, men ta også gjerne direkte kontakt hvis du har lyst til å jobbe hos oss.

Bli med på en spennende reise med iBiz Solutions!

De fleste virksomheter opplever et stadig større behov for integrasjoner og det er alltid muligheter til å lære seg noe nytt. Mye av utviklingen går selvsagt i retning skyen, og all ære til den fantastiske teknologien, men uten vår rutinerte måte å jobbe på hadde det vært vanskelig å levere løsninger på det nivået vi gjør i iBiz. I tillegg til mine kolleger og vårt gode samhold, er dette noe jeg virkelig setter pris på og har verdsatt høyt i alle år i iBiz, helt fra jeg startet i iBiz Academy til jobben jeg har i dag som løsningsarkitekt med kundeansvar.

Sebastian Salomonsson
Sebastian Salomonsson

I rollen som prosjektleder er det veldig tydelig hva som er vårt ansvarsområde da vi er spesialister innen integrasjon. Gjennom vår arbeidsmodell – Value Creation Model – har vi en klar og tydelig måte å styre og jobbe med integrasjoner på, som øker verdien på hele leveransen. Sammen med våre verdier gir vårt verdigrunnlag meg som prosjektleder gode retningslinjer for hvordan jeg skal jobbe med min kunde og mitt prosjektteam. Jeg trives veldig bra i rollen som prosjektleder på iBiz Solutions.

Lina Ferner
Lina Ferner

På iBiz har jeg alle muligheter til å utvikle meg profesjonelt. Alle jobber innen samme område, så jeg har mange kunnskapsrike kolleger. Kulturen på iBiz har fokus på deling av kunnskaper og erfaringer, noe som bidrar til å løfte både en selv og sine kolleger. Her finnes alle muligheter til å skaffe seg spisskompetanse innenfor integrasjonsområdet. Jeg får god støtte til min personlige utvikling både fra selskapet og av min nærmeste sjef.

Emil Mossberg
Emil Mossberg

Spontansøknad?

Er du en person som gjennom din kompetanse og personlighet kommer til å bidra positivt inn i vårt team? Bra! Vi er alltid interesserte i å komme i kontakt med talentfulle personer som brenner for å utvikle markedets beste integrasjonsløsninger.

Vi gleder oss til å høre fra deg. Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt så raskt vi kan.