BizTalk Server


BizTalk Server – grunnsteinen i mange integrasjoner

Den kan også være nøkkelen til automatisering av alt fra banktransaksjon- og pasientdataprosesser til lagerstyring og transportinformasjon. BizTalk Server er et produkt med et bredt spekter av applikasjoner som inneholder verktøy og ferdige komponenter for å kunne koble seg til, og tolke, ulike protokoller (meldinger) og transporter dere eller partneres system benytter, uansett om de er innenfor virksomhetens eget datasenter eller i skyen.

Bild på Josefin Röja

Josefin Röja

Sales Executive – Norge

Vi er eksperter på BizTalk Server

iBiz Solutions har valgt utelukkende å jobbe med Microsoftbasert integrasjonsteknologi og er Microsoft Gold Partner-sertifisert innen området integrasjon. Alle våre konsulenter har lang erfaring med BizTalk Server og er blant Nordens ledende eksperter på området. Vi har lang erfaring med alt fra omfattende og komplekse integrasjonsprosjekt hos store organisasjoner, til små prosjekter i mindre virksomheter.

For å effektivisere arbeidet med BizTalk Server jobber iBiz Solutions med et større antall overordnede prosesser knyttet til arkitektur og innhold. Dette sikrer høy kvalitet og presisjon i leveransen.

iBiz Solutions har over lang tid utviklet ferdige komponenter og løsninger for å håndtere ulike situasjoner. Vår interne verktøykasse sparer oss for både tid og penger, og gir leveranser av høy kvalitet.


BizTalk Server 2020

Med mer enn 12 000 installasjoner verden over, er BizTalk grunnsteinen i mange selskaper og organisasjoners IT-arkitektur. Derfor er det viktig at BizTalk oppdateres kontinuerlig, så man ikke går glipp av nye funksjoner.

Det er også viktig med oppdateringer for ikke å falle utenfor BizTalks oppdateringssyklus. Hos iBiz Solutions har vi rutiner der vi automatiserer i forkant av oppdateringer, noe som gjør det enklere når Microsoft kommer med nye versjoner.


Vår levering

On-premise

On-Premise basert leveranse innebærer at våre konsulenter installerer BizTalk Server på tradisjonell måte i kundens datasenter. Denne type leveranse passer best i store organisasjoner som har ansvaret for driften selv og allerede har investert i egen infrastruktur.

Integration as a Service (IaaS)

BizTalk Server kan også leveres som en løsning i Microsoft Azure. Løsningen innebærer at man betaler for produktene basert på bruk.  Fordelen er at det er raskt å komme i gang da ingen installasjoner kreves og man ikke selv trenger kompetanse til å håndtere driften av BizTalk-miljøet.

Vi kan BizTalk!

Vi er eksperter på å skape forvaltbare systemintegrasjoner. Ring, send oss en mail eller fyll ut kontaktskjemaet, så tar vi kontakt og forteller mer om hva vi kan gjøre for din virksomhet!