Integrasjonsplattformer


Vi kan Microsofts integrasjonsplattformer

I iBiz Solutions har vi valgt å spesialisere oss på Microsofts integrasjonsplattformer og verktøy. Gjennom å fokusere på et avgrenset område, kan vi tilby spesialister med spesielt god spisskompetanse.

Les mer om hvordan vi jobber med Microsofts integrasjonsplattformer via linkene under. Her kan du også lese mer om vår unike måte å jobbe på – the iBiz way.

Sertifisert kompetanse og lang erfaring

iBiz Solutions er spesialister på Microsofts integrasjonsplattformer og sertifisert Microsoft gullpartner både innen «Application Integration» og «Cloud Platform». Vi har mange sertifiserte og kompetente medarbeidere innenfor områdene.

Vi jobber tett med Microsoft og beveger oss komfortabelt og sikkert innenfor Microsofts integrasjonsplattformer og verktøy, der Microsoft BizTalk og Microsoft Azure er naturlige valg ved automatisering av forretningsprosesser. Med lang erfaring fra ulike organisasjoner og effektive metoder gjør vi integrasjonsarbeidet enkelt, kostnadseffektivt og ikke minst forvaltbart.

Bild på Josefin Röja

Josefin Röja

Sales Executive – Norge

Integrasjonsplattform i skyen, lokalt eller begge deler? (hybrid)

iBiz Solutions er Nordens ledende ekspert innen systemintegrasjon. Vi har valgt å kun jobbe med Microsofts integrasjonsplattformer og verktøyene BizTalk og Azure for å håndtere lokale, skybaserte eller hybride løsninger. Microsofts verktøy ligger i forkant teknologisk sett og tilbyr en stabil og trygg funksjonalitet.

Vi behersker både tidligere, nåtidens og fremtidens løsninger. Siden vi har inngående kunnskaper om Microsofts integrasjonsplattformer, kan vi hjelpe deg med en gradvis overgang fra lokale løsninger til en skybasert løsning med Azure. Vi respekterer at du har lagt mye tid og penger i tidligere løsninger og tar dette videre med inn i det nye miljøet.

Det er en av våre styrker at vi, i stedet for å bytte til det aller nyeste, flytter det vi kan bygge et businesscase rundt og som det er verdifullt for deg å kunne ta med videre.

Neste skritt – book vår workshop

Savner virksomheten en god strategi rundt hvordan man kan benytte Microsofts integrasjonsplattformer? Og i hvilket miljø – lokalt, i skyen eller hybrid – man bør legge tjenestene? Er dere usikre på hvilke skritt som må tas og i hvilken rekkefølge når tjenestene skal tilpasses deres virksomhet?

Kontakt oss for gode råd eller book vår workshop – Integration Framework. Vi forteller dere gjerne mer om Microsoftes integrasjonsplattformer, våre løsninger knyttet til systemintegrasjon, hva vi har gjort for andre kunder og hva vi kan gjøre for deres virksomhet. Vi gir også gode tips om hvilke skritt som er nødvendige å ta for å komme i gang.

Vi hjelper deg med en tryggere og enklere integrasjonstilværelse. 

Ser dere etter en langsiktig partner innen systemintegrasjoner?

Vi er eksperter på å skape forvaltbare systemintegrasjoner. Ring, send oss en mail eller fyll ut kontaktskjemaet, så tar vi kontakt og forteller mer om hva vi kan gjøre for din virksomhet!

Samtykke(Påkrevd)